Simillima 8 maart 1994 PDF

0
283

nr 8, = nr 4 jaargang 2, van het Tijdschrift voor klassieke homeopathie Simillima dat Kees Dam en Yvonne Lassauw uitgaven van 1992 tot 1994

This content is for members only.
Log In Register
  • Kwaliteit informatie
  • Leesbaarheid
  • Bruikbaarheid
0.0
Sending
User Rating 0 (0 votes)
DELEN
Vorig artikelSimillima 7 December 1993 PDF
Volgend artikelDynamis n3 jrg 1 oktober 1995
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.