Knaagdieren in de homeopathie Scriptie. Met materia medica

0
415
Knaagdieren in de homeopathie

Een scriptie over knaagdieren in de homeopathie. Na een beschrijving van habitat en kenmerken van de rat, muis, konijn en vele andere knaagdieren volgt boeiende materia medica uit meerdere bronnen. Patricia Vaeremans
Promotor: Christel Lombaerts
CENTRUM VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE – BRUSSELSESTRAAT 170 – 3000 LEUVEN

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelDynamis n3 jrg 1 oktober 1995
Volgend artikelInterview with Stephan Baumgartner
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.