Het geheim van een bloeiende, succesvolle praktijk

0
331

Voor veel (startende) homeopaten is het een droom: een bloeiende, succesvolle praktijk. Helaas lukt dat niet bij iedereen en de “gewezen” crisistijd heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt. Momenteel zijn er veel geluiden van (startende) homeopaten waarbij het niet lukt om hun praktijk op het voor hen gewenste niveau te behouden of te krijgen. Als steun en hulp voor hen probeert Dynamis het geheim van groeiende en/of drukke praktijken te ontrafelen, maar ook verschillende mogelijkheden te onderzoeken die jouw praktijk wellicht een boost kunnen geven. Deze keer: samenwerken met je partner, de sleutel tot succes? Bea Godart-Van der Kwartel en Eduard van Grinsven delen hun ervaringen.

This content is for members only.
Log In Register