Dynamis nummer 1 Jaargang 1 pdf

  0
  347
  Dynamis 1 jaargang 1 pdf
  DELEN
  Vorig artikelThe World Convention Homeopathy New Delhi, 9 en 10 april 2016
  Volgend artikelDynamis 73 homeopathie magazine doorbladerbaar
  Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.

  Leave a Reply