Rhinosinusitis, neusverkoudheid

1
1364
Sneeze Andrew Beresford Flickr

Neusverkoudheid, de acute en de chronische variant, besproken qua symptomen, complicaties en geindiceerde homeopatische middelen. Het word ook wel postvirale acute rhinosinusitis genoemd is een “self limiting disease” en gaat meestal vanzelf weer over. Een chronische rhinosinusitis gaat nooit helemaal over. Denk in dit geval aan mensen met 4 tot 6 zware verkoudheden per jaar, met regelmatig. Arts-homeopaat Rob Brik deelt zijn grote praktijkervaring met klinische beelden.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelChocola, casus en materia medica
Volgend artikelDe Dynamus, de levenskracht. Scriptie van Ben Bongers
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.