Dynamis nr 2

0
555
Vakblad klassiek hmeopaten Dynamis nr 2

Pdf van de papieren editie van Dynamis vakblad voor klassiek homeopaten, nr 2, jaargang 1, 1995

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikel50 Shades of seksualiteit in de homeopathie
Volgend artikelHet kind als stoorzender in het gezin
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.