Het kind als stoorzender in het gezin

0
988
Didier Grangeorge

Ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een kind geven vaak een verstoring, ook op he emotionele vlak. Didier Grandgeorge noemt kort vele ‘life events’ zoals verhuizing, scheiding, rouw. Met kort de belangrijkste middelen en korte materia medica hierbij. Een helder overzichtelijk artikel van deze Franse homeopaat en kinderarts.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelDynamis nr 2
Volgend artikelIn de praktijk van Rob Brik
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.