Belgische opleiding homeopathie in de verloskundige praktijk

0
435

In Belgie is door desastreuze wetgeving een moeilijke situatie ontstaan voor homeopaten . Desondanks is een mooi initiatief van de grond gekomen, nl. een opleiding Verloskunde.
Op 18 februari 2017 startte de tweede reeks ‘Homeopathie in de verloskundige praktijk’, georganiseerd door het Centrum voor Klassieke Homeopathie in samenwerking met de Thomas More Hogeschool in Lier (België). Door Christel Lombaerts en Hilde Vanthuyne

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus cystic fibrosis casus HDT methode
Volgend artikelSimillima nr 6, jaargang 2 nr 2
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.