Heart Attack a personal story

0
518
heart attack homeopathy
Door NIH: National Heart, Lung and Blood Institute - http://www.nhlbi.nih.gov/health/health-topics/topics/heartattack/, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25287085

The Indian Homeopath and medical doctor mr S. Vithal gives us the story himself having a heartattack. He survived. Dived in to the facts and gives dietary and homeopathic advise.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelAdolescentie en homeopathie. Materia medica voor teenagers
Volgend artikelVSM producten en vergoedingen
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.