Onderzoek brengt drie doden in verband met gebruik Ritalin | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

0
263

http://www.nu.nl/gezondheid/4650951/onderzoek-brengt-drie-doden-in-verband-met-gebruik-ritalin.html…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelVSM producten en vergoedingen
Volgend artikelPredictive Homeopathie Miasma’s op emotioneel-mentaal vlak artikel 3 Richard Kersten
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.