Wishom onderzoeksrapport Zwitserland nu in Nederlandse vertaling

0
313

Een vertaling van het Zwitserse onderzoeksrapport naar homeopathie. Vertaald naar het Nederlands door Stichting VHAN, Ton Nicolai, Christien Klein en Lex Rutten, november 2016.
Resultaten van oorspronkelijke RCT’s met individuele homeopathie en hoge potenties in vergelijking met placebo en standaardbehandelingen.
Wissenschaftliche Gesellschaft für Homöopathie
Wetenschappelijke Vereniging voor Homeopathie
De actuele stand
van het onderzoek
in de homeopathie
• Health services research
• Gerandomiseerde gecontroleerde klinische studies
• Meta-analyses
• Fundamenteel onderzoek
Met
Met bijdragen van
Klaus von Ammon
Stephan Baumgartner
Jens Behnke
Martin Frei-Erb
Curt Kösters
Michael Teut
Loredana Torchetti
Mei 2016

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelPredictive Homeopathie Miasma’s op emotioneel-mentaal vlak artikel 3 Richard Kersten
Volgend artikelHomeopathy and Quarelling DD
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.