Symboliek en homeopathische behandeling van milieuvervuiling

0
602
Regenboog vervuiling

De vervuiling van ons milieu buiten en binnen ons heeft een diepere betekenis. Welke lessen schuilen er in de vervuiling door lood, prionen, co2, fijnstof, nitraat etc.? De auteur geeft antwoorden en noemt homeopathische middelen per stof om in te zetten als detox. Door Didier Grandgeorge Vertaling uit het frans door Marieke van Drooge Inleiding en…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelScriptie Homeopathie en Asperger door Martine du Floo
Volgend artikelHomeopathie in de psychiatrie, de do’s en don’ts
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.