Inleiding Homeopathie en psychiatrie, korte biopic Monique Hendriks

0
693
Monique Hendriks als docente over psychiatrie en psychologie

Introductie van Monique Hendriks; homeopaat, orthopedagoog, master in de positieve psychologie en psychotherapeutisch behandelaar.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelEdelstenen in de Homeopathie
Volgend artikelHomeo profylaxe Congres HPWWC Soesterberg 27 – 30 oktober laatste nieuws
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.