Homeo profylaxe Congres HPWWC Soesterberg 27 – 30 oktober laatste nieuws

0
514

Het Homeo profylaxe congres Soesterberg 27- 29 oktober wordt het grootste congres over homeo profylaxe in Europa van de afgelopen en komende jaren. Ik organiseer het samen met Cathy Lemmon, uit Amerika, zij is oprichter van Homeo Profylaxis World Wide Choice (www.hpwwc.org) en organiseerde het eerste HP congres in Dallas 2015.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelInleiding Homeopathie en psychiatrie, korte biopic Monique Hendriks
Volgend artikelIn memoriam Els Baas
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.