Theorie van onderdrukking – De 7 lagen en de wetten van Hering, Predictive deel vier

0
517

In dit vierde artikel over Predictive homeopathy gaat Richard Kersten in op de theorie van onderdrukking van klachten van Prafull Vijayakar in diens boek, Theory of Suppression.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelIk zal niet behagen Column Jeroen Morssink
Volgend artikelBorderlinepersoonlijkheidsstoornis
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.