Thema’s en kenmerken van de Lamiaceae

0
414

THEMA’S & KENMERKEN van de LAMIACEAE De Lamiaceae hebben als groep een aantal thema’s en kenmerken gemeen. Zoals moeheid, lusteloosheid, apathie, gevoelloosheid zijn. De planten zelf zijn opwekkend, helend, antibiotisch en wond genezend. Frans Vermeulen geeft zijn beeld van de groepskenmerken. Door Frans Vermeulen Wat te doen als je moe bent van een vermoeiend leven?…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelThema’s en kenmerken van de Anthemidea door Frans Vermeulen
Volgend artikelHomeopathie in hoofd en hart deel 2
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.