Cursisten van Liesbeth Ellinger behandelden hun vee rondom het kalven zelf. De ervaringen

0
410

Sinds 2001 geeft Liesbeth Ellinger regelmatig cursussen aan veehouders over homeopathie en hoe ze dat kunnen gebruiken voor (acute) klachten op hun eigen bedrijf. Omdat er steeds een maand tussen de cursusdagen zit, kunnen de veehouders veel “oefenen” op hun bedrijf en hun ervaringen bespreken. Dit levert een verzameling (hele) korte cases op, met vaak prachtige resultaten.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelHomeopathie in hoofd en hart deel 2
Volgend artikelStichting Studiefonds Pecunia
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.