Vijf casussen Thiosinaminum

0
500
gokalpiscan / Pixabay

Tijdens een werkgroepavond opperde Jeroen Morssink Thiosnaminum als middel bij verklevingen, onvruchtbaarheid en depressies. Dit prachtige middel bleek bij velen onbekend. Daarom geven we vier cases weer van David Riley, waarbij hij prachtige resultaten bereikte met dit middel.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelStichting Studiefonds Pecunia
Volgend artikelDepersonalisatie-stoornis
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.