Burnout casus

0
355
stbaumgaertner / Pixabay

Een vrouw van 50 komt voor verschijnselen van uitputting, depressie en hormonale problemen. Ze is alleenstaande moeder van drie kinderen na haar echtscheiding een paar jaar geleden.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelEen lesje griepmiddelen en meer
Volgend artikelMan met extreme zoetbehoefte
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.