Cyclische Materia Medica: synthese in de homeopathie

0
373
/var/folders/l2/jfdtypss4l705mbj4hfxxlgh0000gp/T/com.skitch.skitch/DMD4A70FC64-B2A3-4506-90A7-DC7FB2725902/Cyclus2__Compatibiliteitsmodus_.jpg

De materia medica van Thiosinaminum geeft Jeroen Morssink na dit artikel weer in de vorm van Cyclische materia medica. Wat dat is, geeft hij vooraf in het kort weer in dit artikel.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikel“Ik ben bang voor geweld”
Volgend artikelHooikoorts repertorium met materia medica 22 pp
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.