“Ik ben bang voor geweld”

0
324
pinger / Pixabay

Een vrouw van 60 vraagt hulp voor haar gebrek aan energie en weerstand. Ze hoest voortdurend en ze is heel vaak verkouden of krijgt een griepje. Ze heeft een slecht gebit dat vol cariës zit, ze heeft regelmatig abcessen en vaak de smaak van pus in haar mond. Haar tanden zitten los en haar kaken zijn pijnlijk. Ook heeft ze een pijnlijke voet, die pijn doet bij het opstaan.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelMan met extreme zoetbehoefte
Volgend artikelCyclische Materia Medica: synthese in de homeopathie
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.