Man met extreme zoetbehoefte

0
348
FoodieFactor / Pixabay

Een genezing zonder consult, want dat was wat er gebeurde in deze casus van een man die heel veel behoefte had aan suiker.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelBurnout casus
Volgend artikel“Ik ben bang voor geweld”
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.