Impressie Homeopathy One Congres Brugge 13 – 15 oktober 2017

0
352

Twee homeopaten van formaat Rajan Sankaran en Frederic Schroyens organiseerden het Homeopathy one congress in Brugge. De opzet was er op gericht een niet eerder vertoond beeld van eenheid in diversiteit in de homeopathie te laten zien. Dynamics was er bij en geeft impressies van een prachtig congres. We kunnen niet hele cases weergeven. Een aantal powerpoints treft u de komende tijd op onze website, in de engelse versie (klik op de vlag rechts boven). Met links naar powerpoint presentaties van een aantal sprekers.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelHooikoorts repertorium met materia medica 22 pp
Volgend artikelProfylaxe, angst en vertrouwen
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.