AIDS and Human Immunodeficiency Virus (HIV) Materia Medica from proving

0
333

Misha Norland proved the Aids nosode in 1994 at his School of Homeopathy. This article is the summary of the proving symptoms, written by Jonathan Hardy. The materia medica of Aids so to speak. Jonathan Hardy presented this materia medica at the Homeopathy One conference in Brugge 2017.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelProfylaxe, angst en vertrouwen
Volgend artikelGratis Informatieve dag over kuur van Jelly Ploeg Advertorial
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.