Amerika’s FDA wil drastische regulering van homeopathie

0
265

FDA kondigt aan te overwegen homeopatische middelen strict te gaan reguleren.

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelGratis Informatieve dag over kuur van Jelly Ploeg Advertorial
Volgend artikelThe Map of Homeopathic Families
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.