Casus vrouw 18 jaar

0
409

Deze casus van een 18-jarige vrouwelijke patiënt illustreert de methode van Mahesh Gandhi. Die elders in dit nummer een eerste indeling van het dierenrijk maakte. Door Mahesh Gandhi D: Vertel me iets over haar probleem? M(oeder): Ze moet medicijnen gebruiken om zichzelf wakker te houden. Ik ben op zoek naar iets dat haar van die…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelHet dierenrijk in kaart gebracht
Volgend artikelDe classificatie van de rijken begrijpen
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.