De classificatie van de rijken begrijpen

0
615

Inleiding tot het Minerale, het Planten- en het Dierenrijk De kennis van classificatie heeft geleid tot betere voorschriften in de homeopathie. In elke casus kan men nu eerst het rijk bepalen, dan het sub-rijk en dan de oorsprong of bron waar de patiënt bij past. En ook: wat is het tempo, de diepte en welke…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus vrouw 18 jaar
Volgend artikelCasus, Maera, een jong meisje met een liesbreuk
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.