Het dierenrijk in kaart gebracht

0
398

Een introductie tot de evolutie in het dierenrijk treft u in dit artikel. Middelen gemaakt van dierlijk materiaal kunnen we op allerlei manieren indelen. Dieren ontwikkelden zich van heel eenvoudige schepsels tot complexe wezens. Dat maakt indelen ook complex. Door Mahesh Gandhi Dierenmiddelen kunnen op grond van verschillende criteria in kaart worden gebracht. Het kan…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelThe Map of Homeopathic Families
Volgend artikelCasus vrouw 18 jaar
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.