The Map of Homeopathic Families

0
478

Om niet te verdrinken in de vloedgolf van informatie, die we niet meer kunnen bevatten is Anne Vervarcke ervan overtuigd dat we weer tot synthese en overzicht moeten komen. Tot eenvoud met behoud van de subtiliteit en de verfijning. Op die manier kan alle nieuwe informatie op een bevattelijke manier geïntegreerd worden. Door Anne Vervarcke…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelAmerika’s FDA wil drastische regulering van homeopathie
Volgend artikelHet dierenrijk in kaart gebracht
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.