Casus, Maera, een jong meisje met een liesbreuk

0
376

Maera is een tenger meisje, klein van stuk voor haar leeftijd. Ze is zes weken te vroeg geboren en werd zes weken na haar geboorte geadopteerd. Ze is erg moe, rusteloos en hoest. En ze heeft een ernstige liesbreuk. Door Deborah Collins Vertaling Martine du Floo Maera is erg klein en tenger voor haar leeftijd….

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelDe classificatie van de rijken begrijpen
Volgend artikelCasus man 85 jaar, jeukende huid
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.