Casus man 85 jaar, jeukende huid

0
474
kaboompics / Pixabay

Een 85-jarige man heeft erytheem op zijn gezicht. Hij heeft het grootste deel van zijn leven last gehad van constipatie Door Deborah Collins Vertaling Martine du Floo Een 85-jarige man komt met erytheem, waarvoor hij in het ziekenhuis is behandeld met “alles wat je maar kunt bedenken”. De huid van zijn gezicht, romp en bovenarmen…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus, Maera, een jong meisje met een liesbreuk
Volgend artikelCasus Meneer “Speedy”
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.