Casus Meneer “Speedy”

0
368

Een man die zichzelf beschrijft als gestrest en onrustig. Hij komt met veel klachten: hoge bloeddruk, pijn op de borst, hoofdpijn. Hij is angstig en erg gevoelig. Door Deborah Collins Vertaling Martine du Floo De heer T. is een man van 51 jaar, vader van twee kinderen. Zijn beroep is elektriciën. Zijn klacht is wat…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus man 85 jaar, jeukende huid
Volgend artikelIn Memoriam Marina Wagenaar
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.