In Memoriam Marina Wagenaar

0
542

Tot ons groot verdriet is op 3 november 2017 onze zeer geliefde collega Marina Wagenaar overleden.In april 2017 kreeg Marina de diagnose borstkanker. Na de eerste schok is Marina met al haar positieve energie en kracht, zoals we die van haar kennen, met de behandeling begonnen. Zij koos voor een combinatie van de homeopathie en…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus Meneer “Speedy”
Volgend artikelHet minerale rijk: de eerste rij verkennen
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.