Het minerale rijk: de eerste rij verkennen

0
374

Rij 1 van het periodiek systeem heeft als thema’s: conceptie en bestaan. In dit artikel treft u de hoofdkenmerken van deze rij. Evenals casuïstiek. Onder redactie van the other song Publications Team. Cases van Dr. Dinesh Chauhan en Dr. Devang Shah, beiden Senior Consultant bij the other song kliniek. Vertaling Lous Wijnkoop Minerale remedies kunnen worden…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelIn Memoriam Marina Wagenaar
Volgend artikelRij 3 nader bekeken
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.