Een eerste kennismaking met rij 2

0
196
geralt / Pixabay

Rij 2 loopt van de conceptie tot de scheiding van de moeder. Hierbij horen middelen als Lithium, Beryllium, Boron, Carbonicum, Nitrogenium, Oxygenium, Fluor en Neon. Deze middelen worden kort besproken. Tevens is er casuïstiek uit de tweede rij. Onder redactie van The Other Song Publications Team Cases van Dr. Dinesh Chauhan en Dr. Devang Shah,…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelRij 3 nader bekeken
Volgend artikelRij 3 nader bekeken
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.