Rij 3 nader bekeken

0
226
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Dit artikel is een vervolg op de eerdere artikelen van Rajan Sankaran over de indeling van de mineralen en rij een en twee van het periodiek systeem. Na de uitleg over rij 3 volgt een lange termijn casus, met een analyse van Phosphorus Door Dr. Rajan Sankaran Vertaling Carolien Kars De rijen van het Periodiek…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelEen eerste kennismaking met rij 2
Volgend artikelDe Lac’s in beeld
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.