The Homeopathic Revolution, about famous people treted with homeopathy, 3 chapters from Dana Ullman’s book

0
245
/var/folders/l2/jfdtypss4l705mbj4hfxxlgh0000gp/T/com.skitch.skitch/DMDAC350470-0F3C-4CD5-95E7-DE637AB481DB/inhoudsopgave_The-Homeopathic-Revolution-Dana-Ullman_04387_1_pdf.jpg

Dana Ullman the best PR man for homeopathy America can have, published a book about famous people treated by Homeopathy. From Monet to Marlene Dietrich and Gandhi. Heallowed Dynamics to publish some Chapters. We highly recommend this book. Dana did an awful lot of research, it reads very easily. Foreword In the pages of this…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelLac thema’s
Volgend artikelPredictive homeopathy, miasma’s als afweermechanisme
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.