Fysica en filosofie: twee geloven op een kussen? De achtergrond van de discussie rond homeopathie.

0
414

Als een debat ‘voor of tegen’ zo lang al meer weg heeft van een loopgravenoorlog, kunnen we ons met reden afvragen of nieuwe informatie die patstelling kan doorbreken. Door Martien Brands In Nederland zijn we er heel goed in: debatten voeren volgens het model ‘mijn gelijk sluit het jouwe uit’ – en als dat je…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelDe Cyclische Materia Medica van de Lac’s
Volgend artikelPlantensystematiek volgens Jan Scholten, kenmerken van de familie Fabacea
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.