Casus-analyse met behulp van de Map of Homeopathic Families

0
301

In de vorige Dynamics las u over de kaart die Anne Vervarcke ontwikkelde om sneller het rijk en de familie te vinden voor een casus. Aan de hand van de casus van een 35 jarige man laat Anne zien hoe dit werkt. Door Anne Vervarcke Een 35 jarige man, gehuwd, 2 kinderen, zaakvoerder van een…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelEen aantal Fabales casussen
Volgend artikelHet Minerale Rijk: De Vierde Rij van het Periodiek Systeem verkennen
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.