Het Minerale Rijk: De Vierde Rij van het Periodiek Systeem verkennen

0
302
stux / Pixabay

In de eerdere artikelen over het Minerale Rijk hebben we beschreven dat de eerste drie rijen corresponderen met de kindertijd: achtereenvolgens conceptie, geboorte, de scheiding van de moeder en de ontwikkeling van een eigen identiteit. De vierde en de opvolgende rijen hebben te maken met de thema’s in het volwassen leven: veiligheid, bescherming, het vinden…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus-analyse met behulp van de Map of Homeopathic Families
Volgend artikelIn memoriam Peter Fisher
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.