In memoriam Peter Fisher

0
140

 Peter Fisher was een zeer inspirerende homeopaat, onderzoeker, een mild mens. Ik ontmoette hem diverse malen, hij was directeur van het Homeopathic Research Institute, (HRI), de belangrijkste organisator van congressen over onderzoek en homeopathie. Tevens directeur onderzoek van het Royal Homeopatic Hospital, behandelaar van de Engelse koningin. Hij overleed onlangs in een tragisch verkeers ongeluk….

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelHet Minerale Rijk: De Vierde Rij van het Periodiek Systeem verkennen
Volgend artikelMalaria in Kenia
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.