Malaria in Kenia

0
216

  Malaria  in Kenya Onderzoeker Martien Brands deed samen met homeopaat Suzanne van Berkel onderzoek naar de resultaten van homeopathische interventie bij malaria in Kenya. Drie studies wezen uit dat er een serieuze aanvulling mogelijk is met homeopathie bij deze belangrijke, globaal voorkomende ziekte. En dat overdracht van de benodigde kennis over homeopathie bij –…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelIn memoriam Peter Fisher
Volgend artikelHet domein van de mineralen: verkenning van de 5e rij
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.