Fragility means to give an image of stability

0
113
Pexels / Pixabay

Roberto Petrucci found the right remedy for a 24 year old man with physical and emotional problems caused by frequent urging to urinate. By Roberto Petrucci md. Abstract: There is not only one way to deal with a case, the homeopath always depends on the patient’s words and he has to apply the appropriate method…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelGeselecteerde casuïstiek Alex Leupen, tweede serie van 5.
Volgend artikelBamboe
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.