Geselecteerde casuïstiek Alex Leupen, tweede serie van 5.

0
181

Casus vrouw met nekklachten en tintelingen na aanrijding Dit is de tweede reeks van vijf Cases van Alex Leupen, kort en helder weergegeven. Praktijkgevallen met follow up. Casus van Alex Leupen. Mevr. W. is 34 jaar en sedert 2011 bij mij onder homeopathische behandeling. Ze werkte als leerkracht in het basisonderwijs. Ze kwam destijds in…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelHet domein van de mineralen: verkenning van de 5e rij
Volgend artikelFragility means to give an image of stability
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.