Bamboe

0
186
raedon / Pixabay

Een opwindend nieuw middel tegen reumatische aandoeningen en menstruatieproblemen wordt geprofileerd door Raymond Sevar. Vertaling Martine du Floo In 1997 voerde Berndt Schuster een proef uit met een soort bamboe, Bambusa arundinacea. Dit toont zich als een belangrijk “nieuw” homeopathisch middel tegen een breed scala aan klinische problemen. Deze bamboe is erg groot; de scheuten…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelFragility means to give an image of stability
Volgend artikelCasus vrouw septische shock
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.