Casus vrouw septische shock

0
162
WebLab24_Siti_Web / Pixabay

Een casus met ernstige pathologie. Sepsis, CVA, hersenschade. Door Farokh Master Een vrouw van 66 jaar heeft een shock had opgelopen als gevolg van bloedvergiftiging. Die werd gevolgd door een CVA, die leidde tot schade aan de hersenen als gevolg van zuurstofgebrek. Ze had gevaarlijke lage bloeddruk, reageerde niet op dopamine en haar nieren werkten…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelBamboe
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.