Malawi case Fortune M Pain and vomiting

0
31

Arjen Pasma goes to Malawi each year. In 4-5 weeks he treats hundreds of patients. The people there have clear remedy pictures. Arjen described over 200 cases. He allowed Dynamis to publish some.    by Arjen Pasma   Case 1 (Case 158) Fortune M. He is born in 1973, so he is 38 years old….

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelCasus vrouw septische shock
Volgend artikelCase Malawi Chikoya M. With information about Jost Künzli von Fimmelsberg
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.