Case Malawi Chikoya M. With information about Jost Künzli von Fimmelsberg

0
28

Casus 3, Case 286. Malawi case. With information about Jost Künzli von Fimmelsberg 1915 – 1992. A Swiss homeopath and teacher. By Arjen Pasma He is born in 1984. File nr.: 230/12. Pictures: Sorry, No picture. 3rd of August 2012 (Hom.: Andrea, Joyce and Arjen) He has a problem in his right knee. He liked…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelMalawi case Fortune M Pain and vomiting
Volgend artikelMalawi case The screaming boy
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.