Malawi Case Lawrence M. cramping pain umbilicus

0
35

Case 4, (Case 388) Date of birth: 2006. 9 year old. File nr. Mph. 281/15 1st of August 2015 (Hom.: Andrea and Arjen) She suffers from cramping pain in the region of her umbilicus. Pain is since yesterday. < in the afternoon. > bending forward. She does not like pressure. (Synthesis 8.1 page 860: no…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelMalawi case The screaming boy
Volgend artikelMalawi Case Clement B.
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.