Malawi Case Clement B.

0
21

Casus 5,l Case 162. By Arjen Pasma He is born in 2003, so he is 8 years old. File nr. 865/11. 11th of May 2011 (Hom.: Arjen and Andrea). Please note the date of the follow up, later!!! He comes to the clinic on his own. Quite normal in Malawi. There is coughing since one…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelMalawi Case Lawrence M. cramping pain umbilicus
Volgend artikelMalawi case McBeth M.
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.